Kolme vierailun arvoista paikkaa Monacossa ja Monte Carlossa

Kolme vierailun arvoista paikkaa Monacossa ja Monte Carlossa

heinäkuu 25, 2019 0 By D8I8D299NJ

Monaco on hyvin pieni kaupunki, pienen Monacon ruhtinaskunnan pääkaupunki, jossa toinen kuuluisa kaupunki sijaitsee – Monte Carlo. Huolimatta siitä, että kaupunki on pieni, siellä on jotain nähtävää. Hän on maailmankuulu Grand Prix – Formula 1 -kilpailun kustannuksella, joka pidetään kaupungin Monte-Carlon radalla. Kaupunki on kuuluisa rannoiltaan ja paraateiltaan, jahteiltaan ja luksusautoiltaan, jotka sijaitsevat sen kaduilla. Itse Monaco on kuuluisa koostaan ​​ja rikkaudestaan.

Monte Carlon kaupunki sijaitsee Ligurianmerellä, pilvenpiirtäjien, suurten hotellien ja eliitin ravintoloiden joukossa. Siellä on myös suuri joukko nähtävyyksiä.

Prinssin palatsi, joka sijaitsee Monacon sydämessä

Se seisoo geeniläisten linnoituksen raunioilla, ja vuodesta 1297 sen omistaa Grimaldi-perhe. Legendan mukaan Guelphien johtaja Francesco Grimaldi yhdessä serkkunsa Rainier I: n kanssa matkusti palatsiin, pukeutui munkkiin ja torjui linnoituksen taistelulla. Tällä hetkellä voit vierailla rakennuksessa ja nauttia sen sisustuksesta vain kesällä. Palatsissa on useita upeita huoneita:

  • Louis XV: n kultakeltainen vastaanottovirkailija;
  • värikäs pinnoitus vastaanotto Mazarin;
  • kaunis brokaatti, joka koristaa Sinistä huonetta;
  • Valtaistuinhuone.

Bolshoi-teatteri Monte Carlossa

Monte Carlon Bolshoi-teatteri, joka tunnetaan paremmin nimellä Opera Monte Carlo, on hieno teatteri, osa kasinoa. Sen avaaminen tapahtui vuonna 1879. Maailmankuulu Pariisin oopperan arkkitehti Charles Garnier työskenteli rakennuksen kehittämisen parissa. Bolshoi Theatre Monte-Carlo on pieni kopio kuuluisasta Pariisin teatterista.

Rakennuksen sisustus muistuttaa kauneuden aikakauden loistoa: kultaiset koristeet, valot ja upea ikkuna näkymä siniselle Välimerelle. Mielenkiintoinen tosiasia on, että koko rakennetta tukevat pylväät on suunnitellut Eiffel-tornin luoja – Gustave Eiffel.

Oceanographic Museum Monacossa

Monacon Oceanographic Museum on ilo lapsille ja aikuisille vuodesta 1910, ja se on todiste siitä, että tämä pieni Euroopan nurkka ei ole vain ylellisiä autoja ja veroparatiisia.

Tämä museo tarjoaa vieraille 6500 neliömetriä tilaa, jossa on yli 6000 meren asukasta, mukaan lukien hait, kilpikonnat, Välimeren ja tropiikan kalat sekä jopa koralliriutta, joka on menestyksekkäästi kasvanut näillä vesillä vuodesta 1989. Akvaarioiden lisäksi voit ihailla kokoelmaa esineitä ja työkaluja, jotka dokumentoivat meritutkimuksen syntymää.

Jos kaikki tämä vaikutti sinut yhtä paljon kuin meihin, suosittelemme, että harkitset missä yöpyä Monte Carlossa jälkiruokia varten.

Kaupungilla ei ole laajaa valikoimaa hotelleja ja muita turistimajoituksia. Monte Carlon alueella on noin 30 hotellia. Mutta tämä riittää tyydyttämään matkustajien tarpeet täysin.

Novotel Monte-Carlo – Tämä Monacon keskustassa sijaitseva hotelli on lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta, Grimaldi Forum -messukeskuksesta. Majoituspaikassa on kuntosali, sauna, turkkilainen sauna ja kauden mukaan avoinna oleva ulkouima-allas, jonka äärellä on aurinkotuoleja. Hotelli on kunnostettu vuonna 2019, ja sen sisustus on Rivieran innoittama.

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort – Monte-Carlo Bay Hotel & Resort sijaitsee Larvotton niemimaalla vain 120 metrin päässä Ranskan rajalta. Lomakeskuksessa on 4 ravintolaa ja meren rannalla sijaitseva 4 hehtaarin kokoinen puutarha. Paikan päällä on myös 900 m²:n spa ja laguuni, jossa on vesiputouksia sekä porealtaita.

Hôtel de Paris Monte-Carlo – Hôtel de Paris toimii Monte Carlossa vuodelta 1864 peräisin olevassa rakennuksessa. Hotellissa on viinikellari, amerikkalainen pianobaari ja 2 ravintolaa.