TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimaantulopäivä: 25. heinäkuuta 2019

Web-castle (”meille”, ”me” tai ”meidän”) toimii https://web-castle.com/ verkkosivustolla (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät palvelua ja siihen liittyviä valintoja. Web-castle-tietosuojakäytäntömme luodaan Free Privacy Policy Generator -ohjelman avulla.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Palvelun avulla hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määrätä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://web-castle.com/

Tietojen keruu ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja eri tarkoituksiin palvelumme tarjoamiseksi ja parantamiseksi.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelumme käytettäessä voimme pyytää sinua toimittamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai tunnistamiseen (”Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot voivat sisältää, mutta eivät rajoitu näihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Evästeet ja käyttötiedot
  • Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoa siitä, miten palvelua käytetään ja käytetään (”Käyttötiedot”). Tämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, käyttämämme Palvelun sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteiden tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta ja evästeetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme palvelujamme toimintaa ja pitämällä tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieniä määriä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustosta ja tallennetaan laitteellesi. Käytettyjä seurantateknologioita ovat myös majakat, tunnisteet ja skriptit tietojen keräämiseen ja seurantaan sekä palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittaa, milloin eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää joitakin Palvelun osia.

Esimerkkejä evästeistä, joita käytämme:

Istunnon evästeet. Käytämme Session-evästeitä palvelumme käyttämiseen.

Ensisijaiset evästeet. Käytämme Preferences-evästeitä mieleen haluamasi asetukset ja eri asetukset.

Turvallisuus Evästeet. Käytämme tietoturvalaitteita tietoturvaa varten.

Tietojen käyttö

Web-castle käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

Palvelun tarjoaminen ja ylläpito

Voit ilmoittaa sinulle palvelumme muutoksista

Jotta voit osallistua palvelumme vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin

Tarjota asiakaspalvelua ja tukea

Antaa analyysia tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa palvelua

Palvelun käytön seuranta

Teknisten ongelmien havaitseminen, estäminen ja korjaaminen

Tietojen siirto

Tietosi, henkilötiedot mukaan lukien, voidaan siirtää tietokoneisiin, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtionhallinnon ulkopuolella, ja säilyttää niitä, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla erilainen kuin lainkäyttöalueella.

Jos olet Suomen ulkopuolella ja haluatte antaa meille tietoa, ota huomioon, että siirrämme tiedot, henkilötiedot mukaan lukien, Suomeen ja käsitellään sitä siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet toimittanut tällaiset tiedot, on suostumuksesi tähän siirtoon.

Web-castle-käyttäjät ottavat kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei ole olemassa riittäviä valvontatoimia, mukaan lukien tietoturva tietoja ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietojen julkistaminen

Lailliset vaatimukset

Luovat nimet voivat paljastaa Henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällaiset toimet ovat välttämättömiä:

Oikeudellisen velvoitteen noudattaminen

Suojaa ja puolustaa Web-castle oikeuksia tai omaisuutta

Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä

Suojaa Palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta

Suojaa oikeudellista vastuuta vastaan

Tietoturva

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että Internetin välityksellä tai elektronisen tallennustavan menetelmällä ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmansien osapuolten yrityksiä ja henkilöitä palvelumme (”Palveluntarjoajien”) helpottamiseksi, Palvelun tarjoamiseksi puolestamme, Palveluihin liittyvien palveluiden suorittamiseksi tai auttaaksemme analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme ja velvollisuutemme olla luovuttamatta tai käyttämättä sitä muuhun tarkoitukseen.

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme tarkistamaan jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Meillä ei ole minkäänlaista määräysvaltaa minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palvelujen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita (”Lapset”).

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos tiedämme, että olemme keränneet lapsilta henkilötietoja ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme poistamaan nämä tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan ”voimassaolopäivän”.

Sinun kannattaa tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö määräajoin muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat tehokkaita, kun ne on julkaistu tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostitse: [email protected]