VASTUUVAPAUSLAUSEKE Web-castle

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivustomme vastuuvapauslausekkeesta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Vastuuvapauslausekkeet osoitteeseen web-castle.com

Kaikki tämän verkkosivuston tiedot – https://web-castle.com – julkaistaan ​​vilpittömässä mielessä ja vain yleistä tietoa varten. web-castle.com ei anna mitään takeita näiden tietojen täydellisyydestä, luotettavuudesta ja oikeellisuudesta. Kaikki toimet, jotka otatte tältä sivustolta löytyviin tietoihin (web-castle.com), ovat tiukasti omalla vastuullasi. web-castle.com ei ole vastuussa mistään tappioista ja / tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön. Vastuuvapauslausekkeemme luotiin Disclaimer Generatorin ja Käyttöehtojen mallin avulla.

Voit vierailla muilla sivustoilla seuraamalla hyperlinkkejä tällaisiin ulkoisiin sivustoihin verkkosivuiltamme. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisiin ja eettisiin verkkosivustoihin, emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja luonnetta. Nämä linkit muihin sivustoihin eivät merkitse suositusta kaikille näillä sivustoilla olevalle sisällölle. Sivuston omistajat ja sisältö voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta ja ne voivat esiintyä ennen kuin meillä on tilaisuus poistaa linkki, joka on saattanut olla ”huono”.

Huomaa myös, että kun poistut sivustostamme, muilla sivustoilla voi olla erilaisia ​​tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Muista tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt sekä niiden käyttöehdot ennen minkään yrityksen harjoittamista tai tietojen lähettämistä.

Suostumus

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt täten vastuuvapauslausekkeen ja hyväksymme sen ehdot.

Päivittää

Jos päivitämme, muutamme tai teemme muutoksia tähän asiakirjaan, muutokset julkaistaan ​​tässä näkyvästi.